Zomertuinfeest in De tuin van Heden

Heb je het elkaar fysiek ontmoeten en ontspannen bijpraten gemist? Onze volgende activiteit kiezen we radicaal om elkaar gewoon op zaterdag 21 augustus 2021 te zien & spreken in een groen kader in Gent. Bewust zonder lezing, wandeling of fietstocht dus!

ZOMERTUINFEEST
Tijdens ons Kubiekeruimte-Kaffée in januari stellen we traditioneel het nieuwe activiteitenprogramma voor tijdens een borrel. Dit jaar diende die aftrap noodgedwongen online plaats te vinden (wellicht herinneren jullie nog de lezing van Florian Boer die we hieraan koppelden). Het gezellig bijpraten – en uiteraard ook de borrel – hadden jullie dit jaar dus nog te goed van ons.

We maken dit graag goed op ons ‘zomertuinfeest’ zaterdag 21 augustus te Gent. We voorzien die namiddag zomerse drinks en enkele versnaperingen in De tuin van Heden’, een wat verborgen plek tussen een visvijver en de Schelde.

De locatie is vlot te bereiken vanaf het station Gent-Sint-Pieters (10 minuten per fiets, 30 minuten te voet) en met de wagen (gelegen buiten de lage-emissiezone en circulatieplan).
We hopen jullie er talrijk te mogen verwelkomen, met picknickdeken!

 

AFSPRAAK
• Zaterdag 21 augustus 2021 van 14u30 tot 17u00.
• In ‘De Tuin van Heden’, Meierij 178, 9050 Gent.

 

DEELNAME & INSCHRIJVEN
• Dit is een gratis activiteit voor alle leden van Kubiekeruimte, niet-leden welkom tegen betaling €10 op rekening BE88 0015 8287 9241 (BIC: GEBABEBB) van Kubiekeruimte vzw met vermelding: ‘zomertuinfeest’ + naam deelnemer(s). Na ontvangst van het eventueel verschuldigde bedrag is je inschrijving definitief.
• Inschrijven doe je (liefst voor vrijdag 13 augustus) via dit INSCHRIJFFORMULIER.