Landscape Thursdays, 25 jaar Ebema_Stone&Style

Ebema_Stone&Style bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren, nodigen ze je graag uit voor onze Landscape Thursdays. Tijdens vier namiddagen demonstreren ze hoe beton en groen elkaar kunnen versterken bij het ontwerpen van prachtige tuinen.

Beste tuinarchitect

Ebema_Stone&Style bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren, nodigen we je graag uit voor onze Landscape Thursdays. Tijdens deze vier namiddagen demonstreren we hoe beton en groen elkaar kunnen versterken bij het ontwerpen van prachtige tuinen.

Onze accountmanagers geven jou persoonlijk advies in een ontspannen en zomerse setting, compleet met hapjes en drankjes. Verwacht geen monotone presentaties, maar interactieve en dynamische gesprekken die volledig gericht zijn op jouw project.

Ontdek de innovatieve mogelijkheden met beton, zoals waterdoorlatende bestrating, beton als totaalconcept en esthetische mogelijkheden met grootformaten. Bespreek ook gerust de maatwerkmogelijkheden met ons CustomConcrete-team. En dat is nog niet alles: aan het einde van de middag ontvang je een goodiebag vol inspiratie!

Wil je toch een presentatie over een bepaald onderwerp? Geef dit aan in het inschrijvingsformulier en we zorgen ervoor dat dit aan bod komt.

Wat kun je verwachten tijdens onze Landscape Thursdays?

14u30: Optioneel bedrijfsbezoek
16u00: Welkomstdrankje in de Ebema zomerbar
16u15: Rondleiding Ebema_Stone&Style Expo en het Objects Park
17u00: Apero en netwerkmoment met mogelijkheid om een specifiek project of een concrete vraag te bespreken met onze accountmanagers

Onze Landscape Thursdays zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit de sector. Bekijk hieronder alle data voor dit jaar en schrijf je snel in:

1 juni (Expo Zutendaal)
15 juni (Expo Grobbendonk)
17 augustus (Expo Zutendaal)
14 september (Expo Zutendaal)

Vanwege vertragingen bij de heraanleg van het inspiratiepark worden de Open Expo Dagen op 17 en 18 juni in Grobbendonk uitgesteld.

De Open Expo Dag op zaterdag 17 juni wordt verplaatst naar een later te bepalen datum in september, terwijl de editie van zondag 18 juni doorgaat in de Expo in Zutendaal. De definitieve data worden eerstdaags gecommuniceerd.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met op te nemen via sales@ebema.be.

Excuses voor het eventuele ongemak en bedankt voor jullie begrip.

Inschrijven kan hier: https://ap.lc/zbreh

Kan je niet op één van deze data? Neem dan contact op met ons via marketing@ebema.be en wij plannen graag een afspraak in die voor jou past. Bovendien is onze Expotuin dagelijks doorlopend open, waardoor je op elk moment met je eindklanten ons gamma in het echt kunt ervaren.

We informeren je graag dat je altijd vrijblijvend stalen mag aanvragen via het aanvraagformulier op onze website. We streven ernaar deze zo snel mogelijk op te sturen naar jouw adres.

Mis deze kans niet om te netwerken met andere professionals uit de sector en ontdek wat Ebema_Stone&Style voor jou kan betekenen. Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten

Het Ebema_Stone&Style-team