Green Cities Seminarie 2022

In kader van het Europees Project ‘More Green Cities for Europe’, in opdracht van de Europese Commissie, vindt op dinsdag 27 september 2022 om 9u tijdens Green het 'Green Cities seminarie' plaats.

Het seminarie handelt over de positieve klimaateffecten van doordachte groene ruimtes in stedelijke gebieden en wil landschapsarchitecten, tuinaannemers, groendiensten en beleidsmakers sensibiliseren.

Het Green Cities seminarie 2022 wil van dialoog een prioriteit maken. Vier sprekers geven elk hun inzichten en ervaringen vanuit verschillende invalshoeken van de groensector.  Prof. dr. Rik De Vreese (academicus), Ben Verlinden (boomteler), een groenambtenaar en Andy Malengier (landschapsarchitect) zullen elk hun ervaringen en initiatieven rond groen in de stad presenteren.

Het seminarie ‘More Green Cities for Europe’ is een initiatief van AVBS. VLAM is de uitvoerende organisatie in België voor dit project.

Het volledige programma en inschrijvingsformulier vind je terug via de link: https://www.avbs.be/activiteiten/green-cities-seminarie-2022

Afspraak: ​

dinsdag 27 september 2022 – 09.00 u (met aansluitende lunch)
Flex Meeting Center tijdens Green (Flanders Expo), Maaltekouter 1, 9051 Gent    GoogleMaps

 

Kostprijs: Gratis mits inschrijving