Jong Blikveld voegt zich bij de Raad van Bestuur van Blikveld

De Raad van Bestuur van Blikveld krijgt versterking van twee enthousiastelingen, Elise Daenekindt en Maarten Vandebroek. Zij zullen specifiek de belangen van Jong Blikveld vertegenwoordigen, een dynamische groep binnen Blikveld bestaande uit jongeren die nog studeren of pas afgestudeerd zijn.

 

Jong Blikveld staat klaar om een frisse wind door Blikveld te laten waaien. Ze brengen nieuwe ideeën, energie en een frisse kijk met zich mee. Elise en Maarten zullen zich als vertegenwoordigers van deze groep inzetten om de stem van jongeren binnen Blikveld te versterken en te laten weerklinken.

Een van de hoofddoelen van Jong Blikveld is het organiseren van boeiende activiteiten die aansluiten bij de interesses en behoeften van de jongere generatie. Deze evenementen bieden niet alleen een kans om plezier te maken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle kennis op te doen.

We nodigen alle geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de geplande activiteiten van Jong Blikveld. Of je nu nog studeert of net afgestudeerd bent, je bent meer dan welkom.