Onderzoek naar het draagvlak voor onthardingsbeleid in tuinen

Het KU Leuven Instituut voor de Overheid wil inzicht krijgen in het draagvlak voor beleidsinstrumenten rond verharding in tuinen. Het instrument dat ze hiervoor toepassen is een online vragenlijst en survey-experiment. Uw deelname is volledig anoniem en cruciaal om een beter begrip te krijgen van draagvlak voor onthardingsbeleid in tuinen.

 

Klik door naar deze link, schenk hen 6 tot 12 minuten van je tijd en draag jouw steentje 😉 bij om tot nieuwe inzichten te komen die relevant zijn voor onze beleidsmakers.

 

Dit survey experiment kader in het onderzoeksproject Klimaattuiniers van prof. Ben Somers (ben.somers@kuleuven.be) en prof. Trui Steen (trui.steen@kuleuven.be), dat ze samen uitvoeren met een team van onderzoekers uit zowel de bio-ingenieurswetenschappen als de sociale wetenschappen. Bij dit experiment zijn de onderzoekers Valerie Dewaelheyns (valerie.dewaelheyns@kuleuven.be), Pieter Raymaekers (pieter.raymaekers@kuleuven.be), en Florian Lange florian.lange@kuleuven.be betrokken.

Klimaattuiniers is een C2 onderzoeksproject gericht op maatschappelijke valorisatie, dat gefinancierd wordt door KU Leuven onder de naam “Unlocking the climate change adaptation and mitigation potential of the garden complex (GARLOCK)”.