Op zoek naar heldere bodeminformatie?

Neem deel aan het online gesprek voor tuin- en landschapsarchitecten over bodeminformatie met adviesbureau KENTER in opdracht van de Vlaamse Overheid.

Dan hebben wij een unieke kans voor jou! De Vlaamse Overheid is namelijk gestart met een onderzoek naar bodemdata en bodeminformatie om zo in de dagelijkse praktijk bij te dragen aan goede bodemzorg.

Tuin- en landschapsarchitecten spelen hier een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de problematieken van bodemverdichting en -afdekking, bodemvervuiling of bodemverzilting, verdroging of erosie.

Om dit onderzoek zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, wil adviesbureau KENTER jouw ervaringen als tuin- en landschapsarchitect bij het zoeken naar of het gebruiken van bodeminformatie horen. Via een online groepsgesprek komen we graag te weten waar momenteel mogelijke knelpunten zitten.

De input zal worden gebruikt om bodemdata en -informatie toegankelijk en begrijpbaar te maken voor potentiële gebruikers. We selecteren ook enkele cases waar oplossingen worden voor aangebracht. Indien je zelf een case hebt die interessant kan zijn voor dit onderzoek, horen wij het graag!

Deelnemers worden vermeld in het eindrapport van het onderzoek en ontvangen een exemplaar van het rapport, waarin de oplossingen voor de uitgewerkte cases worden beschreven.

Dit is jouw kans om bij te dragen aan goede bodemzorg en om als eerste op de hoogte te zijn van de oplossingen die worden aangedragen.

Vragen? Stel ze gerust aan Annick Gommers van KENTER – annick@kenteradvies.be

Interesse? Schrijf je in via onderstaande link.
https://forms.office.com/e/Bpd7jGBkMb

Datum: 08.06.23
Tijdstip: 9u
Duur: +/- 2u
Plaats: online (link volgt na inschrijving)