Gratis lidmaatschap

Vraag hieronder een gratis lidmaatschap aan.

Proficiat vanwege Blikveld aan alle afstuderende landschaps- en tuinarchitecten! Er is in Vlaanderen nog steeds een dringende nood aan gepassioneerde en gedreven landschapsprofessionals, dus we zijn verheugd jullie te mogen verwelkomen als collega’s.

De eerste stappen in het werkveld kunnen zowel spannend als onwennig zijn, maar Blikveld staat klaar om jullie te ondersteunen. Op onze website vinden jullie alvast diverse vacatures. Maar we nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan onze activiteiten en netwerkevents. Je kan er ontdekken hoe gevarieerd ons beroep is en kennis maken met verschillende praktijken en organisaties.

Wist je trouwens dat je als pas afstuderende landschaps- en tuinarchitect recht hebt op een jaar gratis lidmaatschap en alle bijhorende voordelen? Aarzel dus niet om hier te registreren.

Tenslotte willen we graag onze jongerenwerking ‘Jong Blikveld’ voorstellen. Het is een enthousiaste groep studerende of pas afgestudeerde landschappers die samen activiteiten organiseren en zich engageren voor het beroep. Daarnaast denken ze mee na over de toekomst van de vereniging en op welke manier we jonge professionals het best kunnen ondersteunen.
Heb je zin om hier mee je schouders onder te zetten? Contacteer ons via info@blikveld.eu.

Veel succes in de toekomst en hopelijk tot snel!

GRATIS LIDMAATSCHAP