Een gesprek over onze waarden

Bij Blikveld geloven we dat het belangrijk is om als landschapsarchitecten te spreken over onze gedeelde waarden: over wat ons allemaal samenbindt als discipline. Waar staan we voor? Wie zijn we? Wat mogen mensen van ons verwachten?

 

Bij Blikveld werken we al geruime tijd aan het opstellen van een waardenkader voor de landschapsarchitectuur. Tot nu toe hebben we ons gebaseerd op vakliteratuur, de communicatie van de discipline naar het publiek en onderlinge dialoog. Om een goede representatie van onze discipline te waarborgen, is het echter essentieel dat ook jouw stem wordt gehoord.

We nodigen jullie uit om hierover na te denken en jullie ideeën mee te nemen naar onze bijeenkomst op 3 september in Le Phare du Kanal in Brussel. We komen samen rond 17:00 uur voor een gezellige babbel en wat eten, gevolgd door een sessie onder begeleiding van Peter Aers (o.a. van Building Conversations). Peter zal ons door een gesprek leiden over deze waarden, hun belang, en waarom ze essentieel zijn voor landschapsarchitecten.

Wil je daar graag bij zijn, schrijf je dan zeker in.

 

MEER INFO OVER HET TRAJECT