Een nieuw jaar, een nieuw lidmaatschap

Als lid van Blikveld maak je deel uit van een netwerk. We delen kennis en ervaringen, waarmee we samen antwoorden vinden voor de uitdagingen in onze leefomgeving. Je ondersteunt een onafhankelijke, groeiende organisatie die landschapsarchitectuur op de kaart zet en bruggen bouwt met beleid. Hoe meer leden, hoe sterker onze stem en invloed. Bovendien geniet je als lid van gratis deelname aan studiedagen, lezingen en netwerkmomenten, plus exclusieve kortingen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil.

 

© Marnick Beerts

 

We bieden 4 verschillende soorten lidmaatschappen aan: regulier, plus, junior en student. Deze staan op naam en lopen steeds per kalenderjaar.

 

MEER INFO

 

Kies je voor pluslidmaatschap of bureaulidmaatschap?

 

Pluslidmaatschap en bureaulidmaatschap zijn er voor studie- en ontwerpbureaus met praktiserende landschapsarchitecten. Met dit lidmaatschap bevestig je automatisch bij te dragen aan kwaliteitsvolle en duurzame landschapsarchitectuur en maak je deel uit van het Blikveld netwerk.

 

Het bureaulidmaatschap bestaat uit minstens vijf Blikveld-plusleden en kan naar wens worden aangevuld met bijkomende -plus of -reguliere lidmaatschappen.

 

We sommen de voordelen graag voor je op:

 

  • Vermelding van het bedrijfslogo op de Blikveld website bij bureaulidmaatschap.
  • Korting vanaf vijf persoonlijke Blikveld-pluslidmaatschappen (€175 i.p.v. €200 per lid).
  • Vermelding van ieder Blikveld-pluslid op het register van landschapsarchitecten. In 2024 verschijnt het nieuwe register.
  • Gratis plaatsen van vacatures voor de vakwereld op de website en sociale media.
  • Mogelijke samenwerking bij vorming, onderzoek en activiteiten. Ideeën? Shoot! (info@blikveld.eu)
  • 10% korting bij CG-concept.
  • Korting op een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

 

MEER INFO